dinsdag 12 februari 2013

Bloemen bezorgen in het buitenland

Heb je familie in het buitenland, doe je misschien zaken over de grens of wil je iemand tijdens de vakantie blij maken met een bos bloemen? Frederique’s Choice kan ook eenvoudig bloemen bezorgen in het buitenland.

Welke landen?
Op het moment bestaat er de mogelijkheid om in de volgende landen bloemen te bezorgen: Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Italië, Oostenrijk en Zweden.

Hoe werkt het?
De bloemen worden op één centrale plek in Nederland handgebonden vervaardigd. Zo krijgt iedere klant dezelfde herkenbare kwaliteit. Verder krijg je op deze manier altijd precies hetzelfde boeket als wat op onze site staat afgebeeld. We kunnen bestellingen die voor 15:00 uur zijn gemaakt de volgende dag leveren. We leveren op dinsdag t/m zaterdag. De bossen bloemen worden in een vaas vastgezet met een rubberen cover, in de vaas zit water zodat de bloemen ook tijdens transport voldoende water hebben. Hierna gaan de bloemen in een luxe verzenddoos, daarbij komt vloeibaar snijbloemenvoedsel en een kaartje met instructies en een persoonlijke boodschap. De boeketten worden vervoerd door onze internationale vervoerder DHL. ’s Nachts zijn de bloemen onderweg naar verschillende distributiecentra in Europa en vervolgens wordt het door een koerier van DHL binnen 48 uur aangeboden op het aangegeven bezorgadres. In Duitsland zelfs vaak binnen 24 uur.

Ben je zelf een keer blij gemaakt met bloemen van Frederique’s Choice? Nu heb je de kans om iemand anders blij te maken met bloemen bestellen voor diegene. Ook als je bloemen wilt bezorgen in het buitenland is Frederique’s Choice een prima keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten