donderdag 21 maart 2013

Lasergamen leuk voor bedrijfsuitjes?


Lasergamen is een spel waarbij gebruik wordt gemaakt van een lasergun. Door de deelnemers wordt met de lasergun op elkaar geschoten. Via een infrarood straal kan je geraakt worden. Wanneer iemand geraakt wordt door de infraroodstraal krijgt het team of de persoon dat geschoten heeft een punt. Deze manier van lasergamen is totaal ongevaarlijk. De infrarood straal is namelijk ongevaarlijk voor het lichaam ( er komt geen straling vrij ) en er is geen kans op blauwe plekken zoals bij paintballen.
Voor bedrijven is het vaak lastig om leuke originele bedrijfsuitjes te verzinnen. Het is namelijk moeilijk om elk jaar opnieuw iets origineels te verzinnen. Voor een bedrijfsuitje is lasergamen interessant. Er zijn namelijk een aantal voordelen die opgedaan worden door het spelen van een spel lasergame.

Een aantal voordelen van lasergamen tijdens een bedrijfsuitje.
-     Teambuilding: Er moet samengewerkt worden om ervoor te zorgen dat je eigen team wint
-     Gezelligheid: Na het lasergamen kan er gezellig worden nagepraat en kan er een drankje worden   gedronken
-     Origineel: Een origineel bedrijfsuitje dat leuk is voor elke medewerker, iedereen kan namelijk mee doen
-       Fun: Lasergamen wordt door de meeste deelnemers als heel leuk ervaren. Dit komt omdat lasergamen vaak op leuke locaties wordt gehouden, binnen of buiten.
-     Duidelijke prijzen: De prijs van lasergamen wordt vooraf vast gelegd. Bijvoorbeeld bij paintballen zijn de kosten afhankelijk van het aantal balletjes wat je verbruikt.

Lasergamen is een leuke bezigheid en is zeker aan te raden om een keer te doen tijdens een bedrijfsuitje. Er zijn verschillende locaties waar lasergamen mogelijk is. Zowel indoor als uitdoor zijn er door Nederland voldoende mogelijkheden om te lasergamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten