vrijdag 11 januari 2013

Bijblijven met de laatste mode

Elk seizoen verandert de mode, het is dan ook vaak lastig om goed mee te lopen met de o zo veranderende mode. Wat je de ene dag aan hebt, kan de volgende dag alweer uit zijn! hoe zorg je ervoor dat je met een niet al te hoog budget toch steeds de mode kan volgen?

De belangrijkste tip dat ik je mee kan geven is koop veel basics! Wanneer je erg veel verschillende soorten basic T-shirts in de kast hebt hangen, en broeken in verschillende stijlen, kleuren en stoffen is alles erg makkelijk combineerbaar. Om goed mee te lopen bij de tijd heb je dan slechts een hip vest, bolero, jasje, blazer etc. nodig om er helemaal hip bij te lopen.

Ook met mooie pumps, laarzen en sneakers kan je de outfit helemaal afmaken. Het ziet eruit alsof je in een helemaal nieuwe outfit loopt, wat helemaal mee gaat met de mode van nu terwijl je in feite alleen een nieuw jasje en/of een paar schoenen hebt. Doordat je maar een paar nieuwe items hoeft te halen is het erg leuk om iets exclusievere kleding te halen, zoals van bijvoorbeeld Patrizia Pepe. Deze kleding hebben een wat hogere prijskaartje, maar naar mijn ervaring is het dit geld ook zeker waard. Deze kleding gaat jarenlang mee, en als je een paar neutrale items haalt kan deze kleding ook jarenlang gedragen worden volgens de laatste mode.

Maar ook bijvoorbeeld het merk Drykorn vind ik een echte topper. De stijl is een mix tussen netjes en stoer. Daarbij hebben ze ook erg veel basics in de kledinglijn, waardoor je goed de kleding kan combineren met iets goedkopere kleding. Kleding dat erg modegevoelig is kan je beter iets goedkoper kopen aangezien dit de volgende dag uit kan zijn. Kleding wat minder mode gevoelig is, kan best wat duurder zijn. de kwaliteit van deze kleding is namelijk ook een stuk beter zodat je niet elk seizoen de hele kast opnieuw mag aanvullen omdat de pasvorm niet meer goed zit.
Voor de koudere winterdag en winterjassen gaat mijn voorkeur uit naar Bogner. Bogner is een merk wat een heerlijke pasvorm aanbiedt, en gemaakt is van heerlijke stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten