maandag 22 april 2013

Kerstpakketten zijn leuke verrassingen


Kerstpakketten zijn altijd leuk om te krijgen. Vooral als ze uniek zijn en persoonlijk! Een werknemer hecht namelijk veel waarde aan originaliteit, dit laat veelal zien dat de werkgever ook echt tijd in het uitzoeken van de kerstpakketten heeft gestoken.

Een kerstpakket is het leukste als verrassing

Mensen vinden vooral het verrassingseffect van een kerstpakket erg leuk, dus houd het geheim. Laat je personeel niet weten of je wel of niet kerstpakketten gaat uitdelen rond de kerstdagen. Hierdoor wordt het verrassingseffect nog groter wanneer de kerstpakketten worden uitgedeeld.

Unieke kerstpakketten

Standaard kerstpakketten vinden mensen vaak saai. Dit komt omdat iedereen hetzelfde pakket krijgt en er zit veelal geen originaliteit in. Het personeel waardeert een stukje originaliteit juist heel erg! Ook als er een persoonlijke item in het kerstpakket zit hebben mensen al veel sneller het gevoel dat er echt aandacht aan de kerstpakketten wordt besteed. Nu hoor ik je denken, maar dat kost toch ontzettend veel tijd? En veel meer geld? Dit valt allemaal reuze mee. Tegenwoordig heb je allerlei leuke concepten van kerstpakketten die gewoon online te vinden zijn. Uiteraard gaat hier wel meer tijd in zitten dan in een standaard kerstpakket, maar het hoeft allemaal niet extreem veel tijd te kosten.

Kerstpakketten zelf samenstellen

Er is ook altijd nog de optie om het personeel de kerstpakketten zelf te laten samenstellen. Dit kan door bijvoorbeeld als kerstpakket een voucher uit te delen met hier een x aantal credits op. Deze credits kunnen zij vervolgens besteden op een website, die in de huisstijl van uw bedrijf is gemaakt. Hier kan het personeel kiezen tussen verschillende soorten producten. Het voordeel hiervan is, is dat het personeel altijd een kerstpakket krijgt waar diegene ook echt wat aan heeft of wat diegene echt heel erg leuk vind. Daarbij is de verrassingsfactor wat de rest van de collega’s hebben besteld, waar later leuke gesprekken over zullen worden gevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten