dinsdag 16 oktober 2012

Google Cloud


Steeds meer mensen en bedrijven weten wat Cloud Computing is. Cloud Computing past bij het nieuwe werken wat door steeds meer bedrijven wordt toegepast. Eén van deze aanbieders voor Cloud Computing is Google. Google biedt diensten aan voor bedrijven waarmee ze kunnen werken.
Dit wordt ook wel Google Cloud genoemd. Het werken met Google Cloud biedt voor mensen de mogelijkheid om flexibel te zijn en overal te kunnen werken. Via een internetverbinding kun je als gebruikers bij gegevens komen die je in de cloud hebt opgeslagen. De bestanden zijn veilig opgeslagen. Naast deze diensten biedt Google ook nog een aantal andere services aan.

Eén van de services die Google aanbiedt is Google Analytics. Met deze tool ben je in staat om de prestaties van je website te maken. Door deze in kaart te brengen met cijfers, is het mogelijk om je website aan te passen en het rendement te verhogen.

Google Search Appliance maakt het mogelijk op te zoeken op websites, intranet, in portals, en bedrijfstoepassingen. Deze tool zorgt ervoor dat die makkelijker gaat. Vragen over service kunnen snel worden opgezocht en beantwoord worden.

Het samenwerken in documenten is mogelijk met Google Docs. Tekstdocumenten, presentaties maar ook tekeningen sla je online op. Het is dan mogelijk om tegelijk en samen te werken aan deze bestanden. Het samenwerken zorgt voor een hogere kwaliteit van producten.

Het overstappen op Google Cloud moet een proces zijn wat vlekkeloos verloopt. Om hiervoor te zorgen is het verstandig een professional te benaderen die deze zorg uit handen voor je neemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten