woensdag 31 oktober 2012

Timemanagement training: lege inboxen en overzicht



Een drukke agenda, overvolle e-mail inboxen en veel onderbrekingen op de werkvloer. Altijd druk en er is eigenlijk nooit genoeg tijd om alle dingen te doen dat je van plan was om te doen? Een timemanagement training zou voor deze problemen de uitkomst kunnen bieden. Maar wat houd een timemanagement training eigenlijk in? En voor wie is deze training in timemanagement eigenlijk?

Een timemanagement training, wanneer is dit aan te raden?

Een timemanagement training is perfect voor mensen die dagelijks of veel te maken hebben met:
·         Erg veel informatie
·         Overvolle E-mail inboxen
·         Lange todo-lijsten
·         Het uistellen van grote en belangrijke taken
·         Tijdgebrek
Wanneer u uzelf hierin kunt herkennen zou een timemanagement training erg geschikt zijn. Tijdens een time management training kunt u in enkele uren al een grote verandering waarnemen. Volledig overzicht en controle in uw werk, rust in uw hoofd en elke dag een lege inbox zorgen vooral voor deze waarneming.

Wat leert u in een training timemanagement?

 Het belangrijkste wat de timemanagement training zal creĆ«ren is rust in uw hoofd. U krijgt een volledig overzicht en controle over alles wat te maken heeft met uw werk, waardoor u goed prioriteiten kunt stellen. Daarnaast leert u hoe uw inbox elke dag leeg is, wat voor veel tijdwinst zorgt.
Een timemanagement training zorgt er dus voor dat u meer tijd over heeft voor alle taken die u van plan was om te doen. Hierdoor zult u minder last hebben van stress en weer meer plezier in het werk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten