donderdag 11 oktober 2012

Kerstpakketten trends en tips


Het is al bijna zover, kerst. Nog twee maanden en dan kan het kerstfeest beginnen. Dit betekent vaak ook dat er kerstpakketten zullen worden uitgedeeld! De laatste jaren zien we steeds nieuwe trends op het gebied van kerstpakketten. We zien dat bedrijven steeds originelere kerstpakketten uitdelen aan het personeel en deze trend zal zich zeker gaan doorzetten voor de kerstpakketten in 2013.

Originele kerstpakketten

Een origineel kerstpakket is gewoon veel leuker om te krijgen, maar zeker ook zo leuk om te geven. Doordat je meer aandacht aan de kerstpakketten besteedt, zal het personeel dit zeker als positief ervaren. Wanneer de kerstpakketten echt in de smaak vallen bij de werknemers, zal dit nog weken lang in de kantoorgangen worden besproken. Een leuke verrassing blijft mensen namelijk bij.
Een origineel kerstpakket geven aan het personeel is makkelijker gezegd dan gedaan dacht ik altijd. Ik vond het altijd erg veel werk om verschillende producten bij verschillende bedrijven te kopen. In verhouding is dit natuurlijk ook veel duurder, dan als je alle producten bij een afnemer koopt. Toen ben ik eens gaan oriƫnteren of het niet gemakkelijker kon. En na een tijdje te hebben gezocht op het internet denk ik dat ik de juiste oplossing heb gevonden.

Kerstpakketten zelf samenstellen

Ik ben op een website terecht gekomen die echt een heel leuk concept heeft.  De eerste stap in dit concept is het bepalen van een budget, dit kan per medewerker of relatie worden aangegeven. De tweede stap is een kerstwebwinkel kiezen. Deze kerstwebwinkel is een webwinkel waar het personeel hun vouchers kunnen inleveren. De derde stap is het samenstellen van het assortiment waaruit het personeel kan kiezen. Dit gebeurd op basis van het budget. Tot slot wordt de wijze van verzending van de vouchers met Kriebels bepaald. Deze kriebels zijn op deze kerstwebwinkel de valuta’s.
Door dit concept heeft elk personeelslid een kerstpakket wat ze echt leuk vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten